Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn de arbodienst die niet alleen focust op verzuim, maar op veerkracht. Op de mens in zijn geheel. Werken aan veerkracht betekent voor jou verhalen ontrafelen. Van mensen en organisaties. Samen ontdekken waar de pijnpunten zitten, maar ook waar het talent, de motivatie en het geluk. En aan welke knoppen je kunt draaien om de complexe samenhangweer in balans te brengen.

 

Werken bij Rienks Arbodienst
Vanuit veerkracht vooruit

Bekijk de vacatures

In beweging zit potentie

Bij Rienks Arbodienst werk je samen met 65 professionals aan veerkracht, maar ook aan jezelf en aan onze eigen organisatie. In regioteams, dicht bij de klant en cliënt en altijd in beweging. Want wij geloven dat in beweging potentie zit. Voor groei en ontwikkeling, waardoor jij met plezier aan het werk bent. Én blijft. 
Carla Wassenaar
Directeur Rienks Arbodienst

(Bedrijfs)arts

Als (bedrijfs)arts bij Rienks Arbodienst ga je écht impact maken. Zowel in spreekkamer als daarbuiten. Je werkt voor verschillende klanten in de regio; elk met hun eigen uitdagingen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met een fijn team van taakgedelegeerden. Je krijgt in veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en autonomie om het werk in te delen zoals dat bij jou past.  

Lees meer

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Als Adviseur Arbeid en Gezondheid bij Rienks Arbodienst creëer je beweging door het gesprek aan te gaan met verzuimende medewerkers. Dit je onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Met jouw open houding creëer je ruimte voor écht goede gesprekken. Zo maak je de weg vrij voor een snelle en duurzame terugkeer naar werk. Je werkt vanuit een fijn regioteam, dicht bij de klant. Verwacht korte lijnen, veel klantcontact én werk van betekenis. 

Lees meer

Casemanager

Als Casemanager bij Rienks Arbodienst sta je werkgevers bij met raad en daad. Jij bent dé rots in de branding in de, voor veel werkgevers, complexe wereld van verzuim. Je bent een echte verbinder en legt contact met alle betrokken partijen in het re-integratieproces. Op een positieve manier weet je kennis over te dragen en samenwerking te stimuleren. Zo zorg je voor rust, overzicht en een proces dat op rolletjes loopt. 

Lees meer

Kantoorteam

Achter de schermen bij Rienks Arbodienst is het nooit saai. Ondanks dat je niet direct de dienstverlening voor onze klanten uitvoert, lever je een onmisbare bijdrage. Jij zorgt met jouw team namelijk voor alle administratieve en ondersteunende processen. Van planning, tot klantvragen beantwoorden, tot (medische) informatieoverdracht. Het kantoorteam laat Rienks Arbodienst draaien als een geoliede machine!  

Lees meer

Vanuit veerkracht vooruit

Naar de vacatures